HaberOyun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prince Of Persia 4 - Tam Çözüm

Aşağa gitmek

 Prince Of Persia 4 - Tam Çözüm Empty Prince Of Persia 4 - Tam Çözüm

Mesaj  Admin Perş. Ağus. 19, 2010 2:57 am



Bölüm : QUENN’S TOWER- CITY OF LIGHT
Galiba bölüm canavarı baya bi kılıç salladım filan enerjisi azalmıyordu. ” Boşluk” tuşunu kullanarak bacak arasından geçip, kılıç darbesi vuruyordum oda işe yaramadı.

Çözüm
Kılıç darbeleri ile canavarı çukurdan aşşağı düşürmeye çalışcaz. Tam düşerken bizi bacağını kullanarak itmeye çalışıyor, o arada kız yardım ediyor, sürekli “mouse1¨ tuşuna basıyoruz ve canavarı çukurdan aşağı düşürüyoruz.


Bölüm : QUEEN’S TOWER- CITY OF LIGHT
Bu canavar, bir çok kez karşımıza çıkacak anlaşılan. Bu sefer çukur filanda yok aşağı atalım, nasıl mı öldüreceğiz ?

Çözüm
Duvar kenarlarında resim’de görüldüğü gibi tahtalar var. Canavarı oraya atarak ( çukurdan aşağı atar gibi ) enerjisini alacağız.


Bölüm : CONSTRUCTIONYARD-THE VALE
Biraz karışık bir bulmaca ama her bulmacanın bir çözümü vardır dimi karışık olduğundan dolayı video şeklinde hazırladım. Burayı geçtikten sonra çıkan canavarı yine aşağı atıyoruz.

Bölüm : ROYAL GARDENS-ROYAL PALANCE
Çukurları suyla doldurmamız lazım. Doldurduktan sonra taş yükseliyor, gitmek istediğimiz yere ulaşıyoruz. Çukurlar nasıl mı ? suyla doldu. Ne siz sorun, ne de ben söyleyeyim. Sallayarak doldu bir sekilde tam hatırlamıyorum.

Devam
Bu seferki canavar biraz zorlu gibi, kılıç darbesiyle olcak gibi değil. Çukurdan aşağı’da düşmüyor. Vucudunu saran siyahlık yüzünden yanına yaklaşamıyoruz. Nasıl mı? öldüreceğiz.

Çözüm
Canavarın bize vurmasına izin vereceğiz. Tam bize öldürücü vuruşunu yapacakken elika’nın yardımı sayesinde kurtuluyoruz. Bu sayede, canavarın üzerindeki siyahlık kısa bi süre kayboluyor.
Canavar tekrar siyah haline gelmeden hemem saldırmamız lazım. Böyle bir kaç kez yaparak, tam öldüreceğimiz zaman yine kaçıyor.

Bölüm: CORONATON HALL - ROYAL PALACE
Karşımıza çıkan canavarlar, ilerledikce zorlaşmaya başlıyor. Üzerini saran siyahlık ve sarı ışık yüzünden, Kılıç darbesiyle yanına yaklaşamıyoruz, elika’nın da yardımı işe yaramıyor nasıl mı ? öldüreceğiz.

Çözüm
Elimizi kullanarak canavarı havaya atıyoruz, o sırada kılıçımızı kullanarak canavarı aşağı atıyoruz.

Bölüm: MARTYRS TOWER-RUINED CITADEL
Aslında bu canavarı elika yendi gibi, ben pek bir şey yapmadım
Canavar bu halde iken elika’yı kullanın. Canavar bu hali aldığında elimizi kullanacağız.Canavarı hava’ya atıp, ister kendimiz, ister elika’yı kullanarak enerjisini alıyoruz. Canavar yere indiğinde tekrar normal haline geliyor, tekrar elika’yı kullanıyoruz. Bu şekilde öldürüyoruz.
Admin
Admin
Yönetici
Yönetici

Mesaj Sayısı : 169
Rep Gücü : 3000
Kayıt tarihi : 02/07/10
Nerden : Aydın

https://haberoyun.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz