HaberOyun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beşiktaş'ta şok!

Aşağa gitmek

Beşiktaş'ta şok! Empty Beşiktaş'ta şok!

Mesaj  Admin Salı Ağus. 17, 2010 3:07 pm

Siyah-beyazlı ekibe HJK Helsinki maçı öncesi kötü haber geldi.
16/08/10 20:39

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Finlandiya'nın HJK Helsinki takımını konuk edecek Beşiktaş'ta kaleci Hakan Arıkan'ın antrenmanda sakatlanması ve maçta forma giyemeyecek olması şok etkisi yarattı.

HJK Helsinki maçının son hazırlığını gerçekleştiren ve idmanda sol ayak bileğini burktuğu için hastanede MR'ı çekilen Hakan'ın, sol ayak bileğinin dış bağlarında zorlanmaya bağlı ödem olduğu, 7 ila 10 gün sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Hakan'ın ayak bileğinde kırık veya çatlağa rastlanmadığı, ancak sol ayak bileğinin dış bağlarıyla çevre kaslarda ödem oluştuğu bildirildi.

Tecrübeli kaleci Rüştü'nün sakatlığında kalede görev yapan ve özellikle son dönemde başarılı maçlar çıkararak milli takıma kadar yükselen Hakan Arıkan'ın sakatlığı, teknik heyeti sıkıntıya soktu.

Rüştü ve Hakan'ın yokluğunda yarınki mücadelede sezon başında transfer edilen kaleci Cenk Gönen'in görev yapması bekleniyor.

Beşiktaş'ın İspanya'nın Villareal takımıyla yaptığı hazırlık maçında forma giyen Cenk'in başarılı performansı kalede sıkıntı yaşayan teknik heyetin bir nebze de olsa rahat nefes almasını sağladı.
Admin
Admin
Yönetici
Yönetici

Mesaj Sayısı : 169
Rep Gücü : 3000
Kayıt tarihi : 02/07/10
Nerden : Aydın

https://haberoyun.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz