Sitemiz
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Sitemiz
Arkadaşlar işlerimin yoğunluğundan dolayı siteyle ilgilenemiyorum.Şu anda teyzemlerden yazıyorum.Ama elimden geldiği kadar hazır hale getirmeye çalışacağım.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Admin tarafından Ptsi Ağus. 16, 2010 6:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Sitemiz
Çalışmalar uzun bir aradan sonra devam etmektedir.
Son olarak konu iconları değiştirildi rütbeler yenilendi bir çok rütbe var yakında listesini paylaşabilirim belki.Takım ve ruh hali eklendi.
Yetkinforum sisteminden anlayan ya da photoshop bilen ve bana yardım edebilecek kişilere genel yöneticilik veya moderatörlük verilecektir!
Son olarak chatbox eklendi google translate eklendi madalya sistemi eklendi.Yeni bölümler eklendi.Ve daha aklıma gelmeyen birçok şey eklendi.Saatlerden beridir uğraşıyorum
Son olarak konu iconları değiştirildi rütbeler yenilendi bir çok rütbe var yakında listesini paylaşabilirim belki.Takım ve ruh hali eklendi.
Yetkinforum sisteminden anlayan ya da photoshop bilen ve bana yardım edebilecek kişilere genel yöneticilik veya moderatörlük verilecektir!
Son olarak chatbox eklendi google translate eklendi madalya sistemi eklendi.Yeni bölümler eklendi.Ve daha aklıma gelmeyen birçok şey eklendi.Saatlerden beridir uğraşıyorum
En son Admin tarafından Ptsi Ağus. 16, 2010 6:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
1 sayfadaki 1 sayfası