HaberOyun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Birinci twitter meydan muharebesi

Aşağa gitmek

Birinci twitter meydan muharebesi Empty Birinci twitter meydan muharebesi

Mesaj  Admin Perş. Ağus. 19, 2010 8:25 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Gülben Ergen twitter'a "Ülkemle ilgili darmadağın endişelerimi tüm korkularımı annem daha da coşturdu" diye yazdı, Mehmet Emre Gül, Gülben Ergen'e "Nedir o endişe ve korkular" yazınca ortalık fena karıştı
17 Ağustos 2010 Salı, 10:17:01


İlgili Haberler
Referandum için oyunu açıkladı
Tüm ilgili haberler
Gülben Ergen'in önceki gün twitter'ına yazdığı mesaja, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 19 yaşındaki oğlu Mehmet Emre Gül'den yanıt geldi. Tartışmaya ünlü yazar Nazlı Ilıcak da dahil oldu. Akşam'ın haberine göre her şey, Ergen'in twitter'ına "Ülkemle ilgili darmadağın endişelerimi, tüm korkularımı annem daha da coşturdu" diye yazmasıyla başladı. Ünlü yıldızın bu mesajına çok geçmeden Gül'den yanıt geldi. Gül, Ergen'e "Nedir o endişe ve korkular?" diye sordu, ancak ünlü şarkıcı yanıt vermedi. Ardından twitter'da 'Notredamedesion' lakabını kullanan Nazlı Ilıcak da 'Bravo. Doğru soruyu sordun. Kimse karnından konuşmasın. Açık ve net olalım' diye yazarak, Ergen'den yanıt istedi.

Gülben Ergen, yazılanlara tepkisiz kalırken, gazetecilerin kendisini arayıp olayın doğruluğunu öğrenmek istemesi üzerine twitter'ına Emre Gül'le ilgili, "Emre Gül ile bir tanışıklığım yok. Twitter'da olduğunu da yeni ögrendim. Endişelerime kulak verirmiş sağolsun" diye yazdı.

NAZLI ILICAK DESTEĞİ
Ergen, konuyla ilgili açıklamaları daha sonra yapacağını söylerken, Bodrum'da tatilde olan Nazlı Ilıcak ise, 'Gülben Ergen, düşüncesinin arkasında durarak korkusu ve endişesi neyse açıklasın. Sanatçıların siyasi görüş bildirmesini doğru buluyorum. Gülben Ergen akıllı bir kadındır. Birçok sanatçının da korkuları var. Ortaya bir laf atıp da geri çekilmemesi gerekiyor. Neden korkuyorsa en kısa zamanda izah etsin. Belki düşüncesinde haklıdır. Bunu bilemeyiz. Emre Gül gibi gencecik bir çocuğun bu konuya bu kadar duyarlı yaklaşması ise beni çok mutlu etti' açıklamasında bulundu.

TARTIŞMA BUGÜN DE DEVAM ETTİ
Uzun süre konuyla ilgili suskunluğunu koruyan Gülben Ergen ise kendisini araya gazetecilerden durumu öğrenerek twitter'ına Emre Gül'le ilgili, "Emre Gül ile bir tanışıklığım yok. Twitter'da olduğunu da yeni ögrendim. Endişelerime kulak vermiş sağolsun" diye yazdı. Ergen, konuyla ilgili açıklamaları daha sonra yapacağını söylerken, Bodrum'da tatilde olan Nazlı Ilıcak ise, "Gülben Ergen, düşüncesinin arkasında durarak korkusu ve endişesi neyse açıklasın. Sanatçıların siyasi görüş bildirmesini doğru buluyorum. Gülben Ergen akıllı bir kadındır. Birçok sanatçının da korkuları var. Ortaya bir laf atıp da geri çekilmemesi gerekiyor. Neden korkuyorsa en kısa zamanda izah etsin. Belki düşüncesinde haklıdır. Bunu bilemeyiz. Emre Gül gibi gencecik bir çocuğun bu konuya bu kadar duyarlı yaklaşması ise beni çok mutlu etti" açıklamasında bulundu...

İŞTE BU YÜZDEN ENDİŞELENDİM

Günün ilerleyen saatlerinde sanal ortamda Emre Gül'ün ünlü sanatçıya gönderdiği mesaj sanal alemde büyük tartışma çıkardı. Birçok kişi Gül'ün bu mesajını 'hesap sorma, psikolojik baskı' olarak değerlendirirken, bazıları da duyarlılık örneği olarak gösterdi. Bir mesajın koparttığı gürültüden şaşkına dönen Ergen, uzun süre sessizliğini koruduktan sonra "Endişelendim deyince gösterilen tepkiler, neden endiselendigimin kanıtı gibi..." mesajını ekleyerek tartışmayı devam ettirdi. Ardından Nazlı Ilıcak ve oğlu Mehmet Ali Ilıcak'ın tepki göstermesi ve endişelerini paylaşması yönünde baskı yapması üzerine Ergen, "Türkan Saylan'ın suçlu muamelesi gördüğü, Huseyin uzmez'in korunduğu bir ülkede endişe yersiz mi?" yazarak tartışmayı kendi cephesinde noktaladı. Tartışmanın fitilini ateşleyen Mehmet Emre Gül'ün ise, ilk mesajının ardından tartışmaya katılmaması dikkat çekti.

Admin
Admin
Yönetici
Yönetici

Mesaj Sayısı : 169
Rep Gücü : 3000
Kayıt tarihi : 02/07/10
Nerden : Aydın

https://haberoyun.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz