HaberOyun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sırası geldi!

Aşağa gitmek

Sırası geldi! Empty Sırası geldi!

Mesaj  Admin Salı Tem. 06, 2010 1:18 am

Eğer istatistikler yalan söylemiyorsa, Panzerler turnuvayı mutlu sonla kapatacak.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Futbolda istatistikler ne kadar güven verici, ne kadar yanıltıcıdır bilinmez ancak 1966 Dünya Kupası’ndan başlayarak Almanya’yla ilgili veriler dikkate alındığında, Panzerler’in turnuvayı şampiyonlukla tamamlamaması gibi bir ihtimal bulunmuyor. Olasılık hesapları ise şu şekilde: Almanya, şampiyonada art arda yarı finalde veya finalde kaybettikten sonra devamındaki kupada dünya şampiyonu olmayı başarıyor!

ZİNCİRİN İLK HALKASI!
Başlama noktası olarak 1966 Dünya Kupası göz önünde bulundurularak bu istatistikler dikkate alındığında; İngiltere’ye 4-2 yenilip 44 yıl önceki şampiyonada finalde mağlup olan Almanya, bir sonraki Dünya Kupası’nda yarı finalde bu sefer İtalya’ya 4-3 mağlup olarak turnuvadan eleniyor. Ancak 1974’te finalde Hollanda’yı 2-1 deviren Panzerler, zincirin ilk halkasını oluşturarak şampiyonluk yaşıyor.

ENGEL YOK GİBİ GÖRÜNÜYOR!
1982 Dünya Kupası’nda finalde İtalya’ya 3-1 mağlup olarak kaybeden Almanya, 1986 Dünya Kupası finalinde bu kez Arjantin’e 3-2 yeniliyor ancak Tangocular’ı 1990 finalinde 1-0’lık skorla devirerek döngüyü kırıyor ve şampiyonluk sevinci yaşıyor. Bu ilginç döngü dikkate alındığında, 2002’de finalde Brezilya’ya 2-0 yenilen Panzerler, 2006’da da bu sefer yarı finalde İtalya’ya aynı skorla kaybetmişti. Bu istatistikler göz önünde bulundurulduğunda, İngiltere ve Arjantin gibi dünya futbolunda ekol olmuş milli takımlara 2010 Dünya Kupası’nda 4’er gol atan JoachimLöw’ün öğrencilerinin şampiyonayı mutlu sonla kapatmaması için herhangi bir engel bulunmuyor gibi görünüyor!

Yani Almanlar, art arda 2 kez yarı final veya final oynadıktan sonra mutlaka şampiyon olmayı başarıyor.
Admin
Admin
Yönetici
Yönetici

Mesaj Sayısı : 169
Rep Gücü : 3000
Kayıt tarihi : 02/07/10
Nerden : Aydın

https://haberoyun.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz