HaberOyun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Barça'nın Mesut çalımı!

Aşağa gitmek

Barça'nın Mesut çalımı! Empty Barça'nın Mesut çalımı!

Mesaj  Admin Perş. Ağus. 19, 2010 8:38 pm

Barcelona, Mesut'un R. Madrid'e gitmemesi için son gün açık çek teklif etmiş.19/08/10 13:05

İspanyol spor gazetesi Marca, Werder Bremen'den Real Madrid'e transfer olan Mesut Özil'in Madrid'e gitmemesi için son anda Barcelona'nın araya girdiğini ve genç futbolcuya açık çek teklif ettiğini iddia etti.

''Barça, Mesut'u Real Madrid'den aşırmaya çalıştı'' şeklinde bir manşet atan Marca, Real Madrid'in Mesut'un transferini resmileştirdiği geçen salı günü araya Barcelona'nın da girmeye çalıştığını savundu. Mesut ile Real Madrid arasındaki müzakerelerin sonuçlanmak üzere olduğu anlarda Barcelona'nın Werder Bremen kulübü ile temasa geçtiği, ancak bunu duyan 21 yaşındaki futbolcunun sadece Real Madrid ile görüştüğünü belirterek, Katalan kulübüne kapıyı kapattığı ileri sürüldü.

Barcelona'nın 2003 yılında Real Madrid'e gelen David Beckham'a da Mesut'a yaptığı gibi aynı stratejiyi uyguladığı yazılırken, ''Eğer Barça'ya gelirsen istediğin her şeyi sana vereceğiz'' denildiği ifade edildi.

Marca gazetesi, Mesut Özil'in ''dünyanın en büyük kulübü'' olarak gösterdiği Real Madrid formasını giymek istediğini ve bu yüzden geldiğini belirterek, futbolcuyu ''günün adamı'' seçti.

Öte yandan Mesut'un gelmesinin ardından Real Madrid'de başka transfer olmayacağını, ancak bazı futbolcuların satılacağını savunan İspanyol basını, Van der Vaart, Lass, Diarra ve Drenthe'i gönderilecek futbolcular olarak gösterdi.
Admin
Admin
Yönetici
Yönetici

Mesaj Sayısı : 169
Rep Gücü : 3000
Kayıt tarihi : 02/07/10
Nerden : Aydın

https://haberoyun.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz