HaberOyun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

StarCraft 2: Wings of Liberty - 2010 - Full - Oyun indir - Download - Yükle

Aşağa gitmek

StarCraft 2: Wings of Liberty - 2010 - Full - Oyun indir - Download - Yükle Empty StarCraft 2: Wings of Liberty - 2010 - Full - Oyun indir - Download - Yükle

Mesaj  Admin Perş. Ağus. 19, 2010 5:11 pm

StarCraft 2: Wings of Liberty - 2010 - Full - Oyun indir - Download - Yükle Starcraft2wingsoflibert
StarCraft 2: Wings of Liberty - 2010 - Full - Oyun indir - Download - Yükle Starcraft2wingsoflibert

Bundan 11 yıl önce ilk Starcraft (SC) çıktığı zaman başlayan kasırga, çok yakın zamanda tekrar devam edecek. Çok uzun süredir yeni yapımı bekleyen oyuncu kitlesi artık sabırsız. BlizzCon'larda gösterilen beta versiyonlar, yeni ekran görüntüleri, oynanış videoları derken SC2 kapımızın dibine kadar gelmiş durumda.

Efsane strateji

Starcraft 2, ilk oyunda olduğu gibi yeniden üç oynanabilir ırkla karşımıza çıkacak. Yapımda birçok eski karakterle tekrar karşılaşacağız. Zeratul, Artanis, Sarah Kerrigan ve Jim Raynor bunlardan birkaçı. Yeniden Char, Mar Sara ve Braxis gibi yerleri göreceğiz. Yeni bir gezegen olan Bel'shir de oyunda bulunacak. Ayrıca hikayede Protoss ve Zerg'lerin yaratılışından sorumlu olan Xel'Naga adında yeni bir ırk da rol alacak.

SC2, hikaye olarak Starcraft: Brood War'dan 4 yıl sonrasını konu alıyor. Brood War'ın sonunda, Kerrigan ve beraberindeki Zerg kuvvetleri, galaksinin Koprulu Sektörüdeki üstün kuvvet haline dönüşmüş, Terranarı yenmiş ve Protoss'ların evi olan Aiur gezegenini işgal etmişti. 4 yıl sonra ise Kerrigan'dan hiçbir haber yok ve büyük bir saldırı bekleniyor. Jim Raynor ise aralı asker rütbesine düşürülmüş ve Xel'Naga kalıntılarıyla ilgilenen oebius Foundationa iş yapmaya başlamış. Protossar ise, Aiur'un işgalinden ve Raszagal'ın ölümünden sonra, Dark Templar'ların evi olan Shakuras'a çekilmiş durumda.

Devam yapımı ilk oyundan farklı olarak, multiplayer daha çok odaklanacak. Gelişmiş bir Battle.net, yeni ve rekabetçi bir addersistemi, ank sistemiyle aynı Rankaki oyuncuların birbirleriyle oynayabilmesi gibi özellikler, Blizzard'ın bu sefer multiplayer moduna verdiği önemi gösteriyor. Ayrıca eplayözelliği de geliştirilerek, oyuncuların maçları kaydedip tekrar izlemelerine olanak verecek.

Değişen noktalar

SC2 bilindiği gibi 3D grafiklere sahip olacak ve bu yeni grafik motoru, söylendiğine göre oyun içi ara sahneleri sinema kalitesine yaklaştıracak kadar iyi. Zaten BlizzCon2009'da oyun yapımcıları, motoru kullanarak bir FPS haritası bile geliştirmişlerdi. Bu da yapımın ne kadar esnek bir motora sahip olduğunu gösteriyor.

İşletim Sistemi: Windows®️ XP/Windows Vista®️/Windows®️ 7
İşlemci: 2.6 GHz Pentium®️ IV or equivalent AMD Athlon®️ processor
Ekran Kartı: 128 MB PCIe NVIDIA®️ GeForce®️ 6600 GT / ATI Radeon®️ 9800 PRO
HDD: 12 GB
RAM: 1 GB RAM (1.5 GB Windows Vista®️/Windows®️ 7)


Oyun esnasında Enter'a basın ve gelen pencereye şunları yazın:

5000 kredi – whysoserious
Tanrı modu – terribleterribledamage
Parasız ünite oluşturmak – moredotsmoredots
Zafer koşullarını kapatın – tyuhasleftthegame


[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

rarşifresi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Admin
Admin
Yönetici
Yönetici

Mesaj Sayısı : 169
Rep Gücü : 3000
Kayıt tarihi : 02/07/10
Nerden : Aydın

https://haberoyun.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz